Dorpsplein 18
3769 VA, Soesterberg
Telefoonnummer
0346 35 14 02
soesterberg@swos.nl
www.swos-soesterberg.nl
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Seniorendis

In het Ontmoetingscentrum Soesterberg kunt u 4 maal per week warme maaltijd eten. De activiteit richt zich op senioren voor wie het een bezwaar is om zelf te koken en senioren die het plezierig vinden om samen met anderen te eten. Steeds meer senioren blijven langer thuis wonen. Als het moeilijker wordt om zelf te koken, kan het een uitkomst zijn om één of meerdere keren per week een goede, complete en smakelijke maaltijd te kunnen eten samen met anderen.
Wist u dat het dessert door de eettafel-vrijwillig(st)ers wordt bedacht? Zij maken daarbij creatief gebruik van de producten van het seizoen. Dagvers en altijd prachtig opgemaakt, een feestje om te zien.
Bij De Seniorendis gaat het niet alleen om de maaltijd zelf maar ook om elkaar te ontmoeten, gebeurtenissen te delen en het gezellig te hebben met elkaar. De maaltijd wordt opgediend door een enthousiaste groep vrijwillig(st)ers waarvan enkelen ook een taak hebben als gastvrouw/heer aan tafel en mee-eten.

De maaltijd bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en nagerecht. Elke week zal er een gevarieerd menu samengesteld worden.
De kosten voor de maaltijd zijn € 8,50 exclusief een drankje.
De maaltijd is op maandag, woensdag en donderdag om 17.00 uur.
Op vrijdag om 12.30 uur en u bent welkom vanaf 12.00 uur.

We kunnen vaststellen dat ook de Seniorendis een succes is en aansluit bij de behoefte van senioren in Soesterberg. Gemiddeld komen op dit moment zo’n 12-14 vaste gasten naar Ontmoetingscentrum Soesterberg om samen te genieten van een 3-gangen menu.
En... er is nog plek aan tafel! Heeft u er behoefte aan om één of meerdere keren per week aan te schuiven aan een gedekte tafel dan kunt u contact opnemen met het Ontmoetingscentrum Soesterberg. 

De Seniorendis wil graag alle dagen in de week de deuren openen zodat er nog meer senioren gebruik kunnen maken van deze maaltijdvoorziening in het Ontmoetingscentrum Soesterberg. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Voor informatie en aanmelding van gasten en/of vrijwilligers:
Sociaal werker OC Soesterberg, Dolores van Enkhuijzen  0346 35 14 02 of
Coördinator van De Seniorendis, Tineke Campschreur 06 40 97 79 84