De Drie Eiken De Klarinet Klaarwater
De Drie Eiken De Klarinet Klaarwater
Dorpsplein 18
3769 VA, Soesterberg
Telefoonnummer
0346-351 402
dedrieeiken@swos.nl
www.swos-dedrieeiken.nl
SWOS SoestIk zou de SWOS niet willen missen
SWOS SoestDe vrijwilligers van de SWOS zijn geweldig!
SWOS SoestIk zou niet weten wat ik zonder klusjesdienst
SWOS moet beginnen
SWOS SoestIk kan actief blijven, er is zoveel te
doen in Soest voor senioren
SWOS SoestDe vrijwilligers van de SWOS zijn geweldig!
MENU

Seniorendis

Seniorendis

In het Ontmoetingscentrum De Drie Eiken kunt u 4 maal per week warme maaltijd eten. De activiteit richt zich op senioren voor wie het een bezwaar is om zelf te koken en senioren die het plezierig vinden om samen met anderen te eten.Steeds meer senioren blijven langer thuis wonen. Als het moeilijker wordt om zelf te koken, kan het een uitkomst zijn om één of meerdere keren per week een goede, complete en smakelijke maaltijd te kunnen eten samen met anderen.
Wist u dat het dessert door de eettafel-vrijwillig(st)ers  wordt bedacht? Zij maken daarbij creatief gebruik van de producten van het seizoen. Dagvers en altijd prachtig opgemaakt, een feestje om te zien.
Bij De Seniorendis  gaat het niet alleen om de maaltijd zelf maar ook om elkaar te ontmoeten, gebeurtenissen te delen en het gezellig te hebben met elkaar. De maaltijd wordt opgediend door een enthousiaste groep vrijwillig(st)ers waarvan enkelen ook een taak hebben als gastvrouw/heer aan tafel en mee-eten.
 
De maaltijd bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en nagerecht.Elke week zal er een gevarieerd menu samengesteld worden.
De kosten voor de maaltijd zijn € 6,75. 
De maaltijd begint op maandag, woensdag en donderdagavond om 17.00 uur
Op vrijdag is dit 12.30 uur en u bent welkom vanaf 12.00 uur.

We kunnen vast stellen dat ook de Seniorendis een succes is en aansluit bij de behoefte van senioren in Soesterberg. Gemiddeld komen op dit moment zo’n 12-14 vaste gasten naar De Drie Eiken om samen te genieten van een 3-gangen menu. En..…er is nog plek aan tafel! Heeft u er behoefte aan om één of meerdere keren per week aan te schuiven aan een gedekte tafel dan kunt u contact opnemen met het ontmoetingscentrum De Drie Eiken. De kosten van een maaltijd zijn 6,75 euro exclusief een drankje.

De Seniorendis wil graag alle dagen in de week de deuren openen zodat er nog meer senioren gebruik kunnen maken van deze maaltijdvoorziening in het ontmoetingscentrum De Drie Eiken. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Voor informatie en aanmelding van gasten en/of vrijwilligers:
ouderenwerker OC De Drie Eiken, Mieke Veken 0346 35 14 02 of
coördinator van De Seniorendis, Tineke Campschreur 06 40 97 79 84